Select Menu

Isu Semasa

Hiburan

Global

TERseksi

Performance

Pelbagai

Misteri Sejarah

Sakit Mata

Informasi

» » [Wow] Awek Melayu Bangga dan Show off bila teman lelaki buat Love bite di leher dan badannya!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

WOw! LOVE BITE pun nak dibanggakan?? Kamonn la weii... Memalukan kaum hawa saja lah perempuan nih.. Tiada apa-apa yang boleh dibanggakan dengan love bite tuh.. Orang tengok you pun lain macam..hahaha.. 

Dia kata " Ish penatnya badan baru bangun tidur....ishhh tak sedar dah kul 1pm...wahh semalam bestnya thanks sangat darling... hadiah yang istimewa dan henjutan yang hebat... nak tengok hadiah apa yang diberikan ??? hehehe nak kongsikan kepada BFF semua... sweet tak bite nie?"

Jom tengok gambar di bawah>>



About jep isbekri

PERINGATAN: Blogbahni tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments